Om Anette

- Jag är nog lite av en kommunikationsnörd. Det finns så mycket att göra, oavsett vilken position man har och med ganska enkla medel kan man höja effektiviteten och trivseln i en organisation. Mitt mål är att minska energidränagen som kommer av brister i kommunikationen. Symptomen kan vara allt från möten som suger energi, skvaller till att man inte kan samarbeta på grund av konflikter, att anställda slutar till att lönsamheten minskar och kunderna inte återkommer. Kommunikation är en framgångsfaktor som man lätt "glömmer bort". Det kostar inte så mycket att satsa på men ger tusenfalt tillbaka. 

- Jag tycker att bra fundament inom kommunikation exempelvis är att skapa möten som är behovsanpassade och med tydliga mål, att bli medveten om hur man kommunicerar, var man kommunicerar vad och tydligare i sin kommunikation och inte minst ha ett tydligt ledarskap. 

Genom kombinationen av ingenjörs- och kommunikatörskompetens, min breda erfarenhet av olika verksamheter och befattningar, har jag speciellt goda möjligheter att förstå och stödja företag och organisationer i utvecklingen mot en mer kommunikativ företagskultur. 

Min bakgrund
Kemiingenjör, DIHM Marknadsekonom och kommunikationsutbildningar som Lean kommunikation, Intern kommunikation, Kommunikativt ledarskap med flera, processledning, Red Matters™-konsult och instruktörsutbildning i ledarskapsutbildningen Klart Ledarskap.

Jobbat som ingenjör, marknadsekonom, kommunikatör, ledare och konsult.
Erfarenhet från såväl kommun, stora samhällsprojekt, eget företagande samt näringsliv.

Jag söker nu efter nya utmaningar att ta mig an. Du når mig via anette@fndmnt.se eller 076 - 632 78 48.

Mer information om mig hittar du på LinkedIn.